СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.07.2021 – 25.07.2021

x


Може да ви се налага да се борите за вашето място под Слънцето, да отстоявате авторитета си в колектив, да привличате по-широка подкрепа и одобрение от страна на околните и в повечето случаи вие действително ще успявате, ще следвате креативен, интуитивен подход, които ще ви бъдат верен ориентир и ще ви помагат да печелите одобрение и подкрепа почти винаги и според обекта на вашето внимание, поставена от вас цел и т.н. Въпреки всичко, в душата на повечето от вас може да е неспокойно, защото се налага да се съобразявате с външни и независещи от вас фактори, към които трябва да проявявате повишена адаптивност.

Възможно е промени около ваши близки или важни за вас хора да се отразяват и на вас самите, вие ще прецените как да реагирате и с визия за по-далечни перспективи, последици и т.н.

Така или иначе, сега вие можете или трябва да укрепите връзки, които влияят на бъдещето ви развитие. Ако това е невъзможно, тогава вие може да смените тази среда, така че да се ориентирате към нещо друго, за да намерите по-подходящо място, което ви носи удовлетворение или спокойствие. Някои от вас могат да решат да намалят темпото и да намерят повече време за почивка, за себе си, за натрупани в миналото и неразрешени въпроси.

На 22-ри юли Венера преминава във вашия зодиакален знак и вие ще усетите това благотворно влияние като все по-лесно ще привличате погледи и ще печелите симпатии и подкрепа, но това по-скоро през следващата седмица ще го усетите в значима степен.

На този етап Венера по-скоро ще покачи вашата критичност, самолюбие, способност да защитавате интересите си, а това понякога може да е свързвано с противопоставяне на деструктивни влияния към вас, които ще се стремите да отстраните.

На 24 юли предстои пълнолуние, което в значима степен ще ви покаже, кои от плановете ви са осъществими, заслужават си да останат в живота ви и какво трябва да промените или пък да се разделите окончателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно вдъхновение от най-голямата модна икона.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ