СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 19.07.2021 – 25.07.2021

x


Ежедневието на повечето от вас може да е натоварено над средното ниво, това може да се превърне в повод за преоценки – как да пренаредите приоритетите си така, че да получавате по-голямо удовлетворение в чисто професионален аспект, но без да жертвате здравето си или нещо друго. Някои от вас и под влияние на тези аспекти ще намерят начин да се разграничат от рутината, да намерят повече време за себе си, за изостанали във времето приоритети, които сега да разрешат успешно или просто ще избягат от прекалено натоварване като се отдадат на почивка, ако условията на труд го позволяват.

На 22 юли предстои и знаково астрологично събитие – Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще има силно позитивно отражение, както върху настроението ви и вярата в собствените ви сили, така и върху тонуса ви. Постепенно вашата инициативност  ще расте, някои драматични или по-песимистични настроения ще бъдат заменени от оптимизъм, въодушевление и т.н.

В края на тази седмица и на 24-ти юли предстои Пълнолуние, което в значима степен ще ви покаже с какво можете да продължите напред, какво трябва да оставите зад гърба си.

В повечето случаи тези събития и развръзки ще ви зарадват приятно или поне случващото се ще е по-благоприятно, отколкото сте си мислили в някои моменти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ