СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.08.2019 – 25.08.2019

x


Още от началото на седмицата Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, а после и до 23 септември към него ще се присъединят и Венера, и Слънцето. На практика това ще подейства изключително положително на тонуса ви, на способността ви да влияете на хода на събитията.

Ако до скоро сте имали усещането, че голяма част от случващото се е извън контрола ви, че трябва да се съобразявате с външни фактори, които ви подтикват да се разделите с онова, което вече е изчерпано или да го трансформирате, за да остане в живота ви, също да се ориентирате към нещо ново и различно, ето, че от тази седмица всичко постепенно ще придобие различен облик… Прилив на енергия и адреналин ще ви подтикнат да проявявате по-голяма инициативност, това ще го усетят най-силно родените в първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. Вие се превръщате в „капитани на собствения си кораб“, когато по голяма част от тенденциите ще зависят предимно от вас, онова, което искате, демонстрирате пред света. До октомври месец мнозина ще преобразят живота си в положителна посока, ще направят стъпки, които ще наберат скорост, която после ще се движи почти по инерция и ще ги отведе много далеч, в крайна сметка там, на където са „насочили платната“- образно казано.

Венера също се ви подкрепя с по-голяма лекота ще печелите симпатии, одобрение, ще притежавате и доза късмет, който ще отключва внезапни шансове пред вас.

Засега все още има ангажименти от миналото, които приковават вниманието ви, вероятно ви карат да реагирате по-емоционално или ви поставят на прага на житейски кръстопът, не бързайте, движете се според случващото се, залагайте на вашата аналитичност, практичен подход, които ви дават перманентни възможности за успехи, да превъртате евентуални предизвикателства в полза и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени