СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 19.08.2019 – 25.08.2019

x


Всички усилия, които сте полагали до този момент, през тази седмица постепенно ще започнат да се материализират и да дават своите резултати, понякога и по един внезапен, бърз и изненадващ начин, но заслужено и според ваши качества и инициативност, които сте полагали…

В друг случай, ако статуквото не ви удовлетворява, тогава през втората част на седмицата вашите практични оценки и линия на поведение ще оформят нови възможности да облагодетелстване и печалба.

Навлизате във важен период, през който можете и трябва да повишите или поне стабилизирате доходите си. До октомври месец това ще бъде лайтмотив в живота на повечето от вас, а успехите, до които се доберете, новите перспективи на развитие, които зададете после ще прорастват дълго, през идната година, а може и по-дълго, около две години и половина и т.н.

Хубаво е да си набележите вид стратегия и то- по-дългосрочна, ще имате достатъчно подсказки на какво можете да разчитате, това могат да бъдат предложения, оригинални и ваши собствени идеи, хора, които се появяват и ви подкрепят.

Добро време да промените нещо и в навици, ритъм в ежедневие, да проведете оздравителни процедури, които да повишат тонуса ви, да подействат положително и на физическото ви състояние.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени