СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 20.02.2023 – 26.02.2023

x


Новолунието от началото на седмицата ще обнови вашите партньорски отношения.

На този етап получавате само първи сигнали в тази посока, например вашият партньор може да има нужда повече от вашето внимание, същевременно сега е подходящо или наложително да укрепите вашите отношения.

Ако сте сами, тогава темата за любовта все повече ще обсебва съзнанието ви и през следващите дни, около месец вие ще можете да привлечете партньор, с който да имате доста страстна връзка, ако желаете разбира се.

На този фон вашето ежедневие е доста натоварено с ангажименти, вие се представите като прекрасен специалист на работното място, може да утвърдите авторитета си или да направите пробив в кариерното развитие, ако условията на труд го позволяват.

Като минимум може да постигнете успехи, които после ще се развиват почти по инерция до края на годината, а може и повече.

Някои от вас действително ще имат шанс да забогатеят или да получат голям подарък през следващите дни и седмици, може да усилите тази тенденция като се концентрирате върху конкретна цел, която може да се материализира и практика.

Въпреки всичко, в ежедневието ви може да цари известен хаос или по-голямо напрежение поради допълнителни и непредвидени ангажименти под формата на изисквания, понякога принудителни пътувания, вариантите са много като самия живот, а вие ще трябва да се мобилизирате, за да се справите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени