СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.02.2023 – 26.02.2023

x


Все по-важна тема за вас стават чисто финансови приоритети или пък може да навлезете в период, през който правите при оценки какво е истински ценно за вас, с кого или какво да продължите напред. Някои от вас и по един естествен начин може да се окажат на прага на житейски кръстопът.

Вашите успехи сега, вашата сигурност на различни нива в значима степен се определя от това кого допускате до себе си.

Ще има личности, които ще ви подават ръка, ще допринасят за осъществяването на вашите честолюбиви планове, ще правят бъдещето ви по- светло и по- предвидимо.

Чрез вашия начин на мислене и изразяване вие ще може да се справите с повишена конкуренция или да привлечете на ваша страна опека, одобрение, от които да се възползвате. Въпреки всичко не е изключено да има и такива персони, които да застрашат вашите интереси.

Действайте стратегически спрямо тях, ако това е невъзможно, тогава внезапно ще прекратите връзки, които нямат място в бъдещето ви развитие, а някои от вас дори могат да бъдат принудени да сменят своята среда. Може да имате нужда повече от почивка и релакс през първите дни от периода. През втората част от седмицата в обкръжението ви ще нахуят лица, които ще повдигнат тонуса и адреналина ви.

Общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, евентуални пътувания, ще са източник на щастие, шанс да срещнете своя късмет.

Може да срещнете любовта на път или да оздравите връзката си като пътувате, ако имате партньор до себе си.

Мнозина ще водят разяснителни разговори със своята половинка, може да чуете доста учудващи за вас думи, не като вас да се превърне в повод да изчистите евентуални недоразумения и да си „сверите часовника“, образно казано.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени