СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 21.08.2023 – 27.08.2023

x


През настоящата седмица предстои знаково астрологично събитие – на 23-ти август Слънцето най-накрая ще влезе във вашия зодиакален знак, това ще има позитивен ефект  върху вашата енергия, самочувствие, способност да въздействате и насочвате тенденции.

На този фон и на 23-ти август, Меркурий – вашият покровител, се обръща в ретрограден. Ретроградното движение на Меркурий ще ви даде възможност да преосмислите някои решения от миналото, ще можете да си върнете нещо изгубено, ако желаете и, ако то не е трябвало да напуска живота ви.

При всички случаи трябва да възприемате ретроградното движение на Меркурий като право на „втори опит“, да действате различно и да получите по-добър резултат от преди…

Навлизате в хубав период, през който звездите ви дават шанс да осъществите сърдечно желание, да се приближите към нещо, което може да ви достави удоволствие или пък е повод да демонстрирате по оптимално добър начин вашият потенциал.

Подходящо време да укрепите сърдечни отношения с пораснали деца или партньор, ако имате такъв. Същевременно посланията не са еднозначни, защото ще ви предоставят отсрещната страна от един друг ъгъл, може да се сблъскате с истини, да се разделяте с илюзии, ако е имало такива. Знанието винаги е сила, от която можеше да се възползвате, освен това вие ще влияете на тенденциите над обичайното, така че крайният резултат в значима степен ще зависи от собствените ви желания и решения.

Понякога може да имате усещането, че отсрещната страна не е твърде толерантна, а по-скоро взискателна или просто се нуждае от повече внимание от ваша страна.

Преминавате през важен етап относно партньорските отношения, може да разрешите спорни въпроси или някои теми ще изгубят острота и давност…

Насочвайте според собствените си желания и в по-далечна перспектива.

Все още чувствата ви се ревизират, имате много силна интуиция,  на която е добре да се осланяте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени