СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 21.08.2023 – 27.08.2023

x


През настоящата седмица предстои знаково астрологично събитие – на 23-ти август Слънцето най-накрая ще влезе във вашия зодиакален знак, това ще има позитивен ефект  върху вашата енергия, самочувствие, способност да въздействате и насочвате тенденции.

На този фон и на 23-ти август, Меркурий – вашият покровител, се обръща в ретрограден. Ретроградното движение на Меркурий ще ви даде възможност да преосмислите някои решения от миналото, ще можете да си върнете нещо изгубено, ако желаете и, ако то не е трябвало да напуска живота ви.

При всички случаи трябва да възприемате ретроградното движение на Меркурий като право на „втори опит“, да действате различно и да получите по-добър резултат от преди…

Навлизате в хубав период, през който звездите ви дават шанс да осъществите сърдечно желание, да се приближите към нещо, което може да ви достави удоволствие или пък е повод да демонстрирате по оптимално добър начин вашият потенциал.

Подходящо време да укрепите сърдечни отношения с пораснали деца или партньор, ако имате такъв. Същевременно посланията не са еднозначни, защото ще ви предоставят отсрещната страна от един друг ъгъл, може да се сблъскате с истини, да се разделяте с илюзии, ако е имало такива. Знанието винаги е сила, от която можеше да се възползвате, освен това вие ще влияете на тенденциите над обичайното, така че крайният резултат в значима степен ще зависи от собствените ви желания и решения.

Понякога може да имате усещането, че отсрещната страна не е твърде толерантна, а по-скоро взискателна или просто се нуждае от повече внимание от ваша страна.

Преминавате през важен етап относно партньорските отношения, може да разрешите спорни въпроси или някои теми ще изгубят острота и давност…

Насочвайте според собствените си желания и в по-далечна перспектива.

Все още чувствата ви се ревизират, имате много силна интуиция,  на която е добре да се осланяте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени