СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, вече са набрали скорост, а от вас се изисква да си направите точен анализ с какво да продължите напред и какво трябва да оставите зад гърба си.

Ще получавате ясни подсказки за това и, ако нещо е изживяло своето време,  не е нужно да се опитвате да го задържите.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния или традиционен ритъм.  Причините за това могат да бъдат различни… Например, може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела или такива, които отчитате за извън контрола си. Може да сте поставени в позиция на избор, така че да се налага да намалите темпото, а може би и да преосмислите минали решения.

Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация или пък трябва да остане зад гърба ви, защото само ви натоварва, но не ви носи удовлетворение – това ще бъде по-видно от обикновено.

Ако имате възможност за почивка – това е оптимално удобен момент. Също, да се разграничите от задачи, понякога навици, хора и обстоятелства, които могат да имат негативен ефект дори и върху вашето здраве.

В известен смисъл може да се каже, че вие навлизате в период, който много прилича на „житейски кръстопът“, също прелистване на нова страница в живота. Препоръчително е да се движите по течението, да цените високо онези, които допринасят за благоденствието ви, ще има такива…

Може да придобиете усещането, че има кой да ви пази гърба и на практика да е точно така.

Минала възможност може да се възвърне към вас, а тя да ви действа обогатяващо или пък получавате вид опека, нещо обещано и заслужено.

Продължава да се наместват пластовете в колектив и в най-близкото обкръжение, по един естествен начин преосмисляте собственото си отношение, защото в по-ярки краски виждате на кого и в каква степен можете да разчитате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени