СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, вече са набрали скорост, а от вас се изисква да си направите точен анализ с какво да продължите напред и какво трябва да оставите зад гърба си.

Ще получавате ясни подсказки за това и, ако нещо е изживяло своето време,  не е нужно да се опитвате да го задържите.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния или традиционен ритъм.  Причините за това могат да бъдат различни… Например, може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела или такива, които отчитате за извън контрола си. Може да сте поставени в позиция на избор, така че да се налага да намалите темпото, а може би и да преосмислите минали решения.

Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация или пък трябва да остане зад гърба ви, защото само ви натоварва, но не ви носи удовлетворение – това ще бъде по-видно от обикновено.

Ако имате възможност за почивка – това е оптимално удобен момент. Също, да се разграничите от задачи, понякога навици, хора и обстоятелства, които могат да имат негативен ефект дори и върху вашето здраве.

В известен смисъл може да се каже, че вие навлизате в период, който много прилича на „житейски кръстопът“, също прелистване на нова страница в живота. Препоръчително е да се движите по течението, да цените високо онези, които допринасят за благоденствието ви, ще има такива…

Може да придобиете усещането, че има кой да ви пази гърба и на практика да е точно така.

Минала възможност може да се възвърне към вас, а тя да ви действа обогатяващо или пък получавате вид опека, нещо обещано и заслужено.

Продължава да се наместват пластовете в колектив и в най-близкото обкръжение, по един естествен начин преосмисляте собственото си отношение, защото в по-ярки краски виждате на кого и в каква степен можете да разчитате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени