СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 21.11.2016 – 27.11.2016

x

6-Virgos


Домът и семейството ви са все по-важни – ключ към успехите ви или чувство за щастие. Тенденцията може да е съпътствана от вид инвестиции в имущество, ремонти, уреждане на наследства, подкрепа от страна на близки или шанс да изгладите евентуални недоразумения и спорни моменти. Вниманието вие силно концентрирано в тази сфера и може да вземете дълготрайни решения – относно фона и жителството ви общо, да чуете новини, които да ви „бутнат” в една или друга посока.

Деца, партньори ви указват силно въздействие върху чисто материални теми, налага ви се да инвестирате в тях…В не толкова подкрепящ вариант – трябва да внимавате теми като „приходи и разходи” да не влияят на чувствата ви.

Около хора, които се отчитат за „близки до сърцето ви” ескалират промени, които ще ви подтикнат да погледнете на тях с „други очи”. „Сверете си часовника” във взаимоотношенията – ще имате подобна възможност и нека тя да ви помогне да реагирате максимално адекватно на текущите предизвикателства.

В понеделник не са изключени непредвидени ангажименти, това може и да са също подробности или информация, която сте пренебрегвали до този момент, но сега застава на пътя ви.

Във вторник и сряда притежавате достатъчно ресурси, за да насочвате събитията, променят се нагласите ви, на повърхността изплуват всички трупани емоции със съответните последици. Акцентирайте върху положителните перспективи и по възможност избягвайте конфликти.

В четвъртък и петък – шанс за бърза печалба, но и непредвидени разходи. Дните са много показателни за вашата „сигурност”- общо.

В събота и неделя – емоционални разговори, „осветяващи” и най-тъмните ъгълчета от живота ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ