СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Ние вече навлизаме в периода на Козирог, а той традиционно е доста подкрепящ за вас по различни начини, включително ще може да разчитате на доза късмет.

Все ще се намират хора или обстоятелства, които да порадват сърцето ви или да се превърнат в повод да осъществите ваша сърдечна мечта.

Мнозина водят разяснителни разговори с любими хора или получават важни, интересни известия, в повечето случаи всичко това действа разтоварващо на евентуално напрежение или пък освежава и подобрява вашите взаимоотношения. Възможно е да кроите планове за по-далечно бъдеще или да решите да излезете извън рутината и например да пътувате, това, ако се осъществи, ще ви подейства доста позитивно.

Въпреки всичко и дълбоко в душата си може да изпитвате и все още някаква тревога, която е свързана с важни за вас хора, приоритетно партньор.

Към настоящия момент притежавате достатъчно сили и ресурси да въздействате на това, ако има нещо скрито или деструктивно, което ви влияе – да го отстраните, ако желаете и ако не са преминати определени граници, това ще бъде подчертано очевидно през настоящия период.

В друг случай – харчите повече за любими хора, стремите се да избегнете конфликти,  след като сте преценили всички силни и слаби страни съвсем обективно.

Вашият покровител Меркурий вече е в Козирог, вие повече от всякога ще сте склонни да се придържате повече към фактите, отколкото към друг вид емоционални съждения и това безспорно ще ви подейства отрезвяващо или стабилизиращо.

Друга водеща тема за вас е професионалната реализация, вие сте на прага на големи промени, имаме достатъчно основание да считаме, че те ще са във ваша полза, колкото сте по-амбициозни и гледате в далечното бъдеще, толкова по-далеч може да стигнете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ