СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Все по-важна тема за вас се превръща дома и семейството, хармонията у дома или пък необходимостта да разрешите имуществени казуси, въпроси свързани с местоживеене и т.н.

Към настоящия момент може да се открие внезапен или неочакван изход за всички гореизброени приоритети, но това няма да е случайно, а следствие на инициативност, която сте проявявали до този момент и в избрано от вас направление.

Сега може да има връзки, бързо придвижване в избраното направление. То може да изисква инвестиция или своеобразна цена – буквално и в по-широк смисъл, вие ще прецените дали тя си заслужава или пък не.

Не е изключено да ескалира известно напрежение между вас и вашия партньор, ако визията ви за бъдещо развитие се разминават. Използвайте аспектацията на звездите сега, за да изчистите подобни различия като проявите компромис или пък вземете крайни и окончателни решения, проведете разяснителни разговори и т.н.

Юпитер и Сатурн вече транзитират през Водолей, това е изключително позитивна позиция за вас, която ще ви даде шанс да осъществите ваша сърдечна мечта, вие ще имате възможност да разгърнете потенциала си и да се реализирате по начин, който ще ви донесе морално и материално удовлетворение…

Безспорно ще може да разчитате и на доза късмет. На този етап усещате първи сигнали в тази посока, това може да е ваше вътрешно усещане и предчувствие, а могат да бъдат и реални събития, които ще ви подкрепят по гореописания начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ