СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Все по-важна тема за вас се превръща дома и семейството, хармонията у дома или пък необходимостта да разрешите имуществени казуси, въпроси свързани с местоживеене и т.н.

Към настоящия момент може да се открие внезапен или неочакван изход за всички гореизброени приоритети, но това няма да е случайно, а следствие на инициативност, която сте проявявали до този момент и в избрано от вас направление.

Сега може да има връзки, бързо придвижване в избраното направление. То може да изисква инвестиция или своеобразна цена – буквално и в по-широк смисъл, вие ще прецените дали тя си заслужава или пък не.

Не е изключено да ескалира известно напрежение между вас и вашия партньор, ако визията ви за бъдещо развитие се разминават. Използвайте аспектацията на звездите сега, за да изчистите подобни различия като проявите компромис или пък вземете крайни и окончателни решения, проведете разяснителни разговори и т.н.

Юпитер и Сатурн вече транзитират през Водолей, това е изключително позитивна позиция за вас, която ще ви даде шанс да осъществите ваша сърдечна мечта, вие ще имате възможност да разгърнете потенциала си и да се реализирате по начин, който ще ви донесе морално и материално удовлетворение…

Безспорно ще може да разчитате и на доза късмет. На този етап усещате първи сигнали в тази посока, това може да е ваше вътрешно усещане и предчувствие, а могат да бъдат и реални събития, които ще ви подкрепят по гореописания начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ