СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 22.02.2021 – 28.02.2021

x


Все по-важна за вас тема ще се превръщат партньорските ви отношения и вие сега получавате шанс да ги оздравите, освежите, включително като обсъждате по-далечни перспективи на развитие, които ще скрепват връзката ви.

В друг случай – евентуални пътувания или смяна на средата ще ви действат пак така положително, стига това да е възможно и предвид настоящата обстановка.

Популярността ви расте, вие получавате все по-широка подкрепа и това може да се превърне в повод по-лесно да осъществите желанията си, да разчупите статуквото и да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако амбициите ви са такива и условията на труд го позволяват.

При всички случаи високата квалификация ще се цени и ще ви дърпа напред и нагоре, особено, ако преговаряте с влиятелни личности за интересите си, демонстрирате качества, опит и т.н.

Няма да ви липсва внимание, напротив – ще се радвате на повече добронамереност и вид одобрение и тази тенденция ще расте.

„Обратната страна на монетата“ е, че може да нарасне усещането, че повече трябва да се съобразявате с другите и на практика да е точно така, защото успехите и благоденствието ви ще зависят над обичайното от важни за вас хора.

Какво пък, възползвайте се от ситуацията, за да оздравите контакти, които са ви полезни или приятни, това  е оптимално подходящо време в това направление, а отражението може да е дълготрайно.

На 27 февруари предстои Пълнолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че ще ви засегне пряко, ще „освети“ отношенията ви… Насочвайте ги в посока, в която искате да се развиват в бъдеще и като минимум през идните около две седмици. Вие можете да разчитате на обективните си и рационални съждения, които ще разбиват всякакви грешки или илюзии там, където ги има.

В известен смисъл ще играете ролята на „отрезвяващ коректив“ за околните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ