СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 22.04.2024 – 28.04.2024

x


Навлизате в период, през който можете да надскочите успехите си, да разчупите статуквото, да разширите хоризонтите си на развитие.

Вероятно това ще изисква да се освободите от ангажименти, които по-скоро ви пречат или ограничават.

Някои от вас може да решат да пътуват, а понякога това ще бъдат принудителни командировки, за да защитите интересите си или да се измъкнете от сложни ситуации и да ги превъртите във ваша полза.

Не е изключено да се смени началството, да се повишат изискванията и условията на труд. Всичко това изисква повишена адаптивност от ваша страна, ако ви реагирате оптимално правилно, тогава ще превъртите всички предизвикателства в полза.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще прекратите служебни контакти и договори, за да си потърсите нещо друго и по-перспективно.

Все пак е препоръчително да се пазите от конфликти с влиятелни и власт имащи личности,  в рамките на допустимото и доколкото това е възможно в конкретни ситуации.

Какви промени предстоят на работното ви място в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 24 април, тогава дребни действия имат широко отражение,  възползвайте се по оптимален начин.

Някои от вас може да се интересуват от разрешаване на спорни или юридически казуси, в такъв случай е полезно да бъдете добре подготвени и да се пазите от „удари под кръста“,  образно казано.

В обкръжението на повечето от вас трябва да има енергична личност, силен партньор,  личен или делови, който да ви подкрепя при нужда, на когото можете да разчитате или да делегирате отговорности. Ценете високо тези своеобразни покровители, вероятно ще можете да разчитате на тях и занапред.

Постепенно ескалира промени, които засягат вашето финансово състояние и тази тема е като скачени съдове за онези, които влияят на благосъстоянието ви, съзнателно и целенасочено укрепвайте тези контакти, ще имате такава възможност, дори и да си върнете пропуснат шанс от миналото.

Бъдете по-внимателни към здравето си, не се претоварвайте, вслушвайте се във физически показатели и усещания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени