СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.04.2024 – 28.04.2024

x


Вашите амбиции растат и вие се намирате във важен период относно вашето кариерно развитие, високи и честолюбиви планове.

Някои от вас ще попаднат в ситуации, в които се налага да отстоявате интересите и постиженията си, да се борите с висока конкуренция, а понякога и открити недоброжелатели. Изградете си правилна стратегия, проявете повишена адаптивност, за да превъртите тези предизвикателства в полза и да излезете победители.

Някои от вас може да се въвлекат в своеобразна „война“, при която да е застрашена вашата сигурност или постижения до този момент.  Може да решите рязко да промените посоката си на развитие, ако отсрещната страна е твърде силна или вие не желаете да водите битки.

Периодът е показателен на кого и какво можете да разчитате, какво трябва да трансформирате, така че да бъдете по-устойчиви и успешни, а ако това е невъзможно – да оставите зад гърба си.

Сега може да се тества кариерното развитие, брачни отношения или пък връзки с дългогодишни партньори, лични или делови. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас, това ще е ясен признак, че може да разчитате на същото и занапред. Ако забележите някои слаби звена във важни за вас контакти, елиминирайте ги своевременно,  за да не им давате възможност да ви влияят негативно, за да се предпазите от евентуална щета.

Пред вас могат да се разкриват и внезапни възможности, алтернативи на развитие и шансове за печалба. Те ще се отключват при далечни пътувания, също покровителство от високопоставени, влиятелни личности. Може да ви помага и висока квалификация,  демонстрация на такава…

Любовта –  тества се за здравина, може да укрепите чувствате се и като пътувате или смените средата си на съществуване.

Обърнете внимание на случващото се по време на пълнолунието, което е на 24-ти април,  съзнателно укрепете приоритетни за вас отношения, това ще има широко отражение поне за следващите около две седмици, а може и повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени