СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.06.2019 – 30.06.2019

x


По различни поводи за вас може да става все по-важно да се доказвате в колектив, това може да е продуцирано от нарастващите ви амбиции, необходимост да се справите с повишена конкуренция, нови позиции, които заемате или подкрепа, от която се нуждаете. През тази седмица вашите усилия се увенчават с успех или получавате внезапни предложения, изненадващи нови и по-добри възможности, които ще засегнат по-далечни перспективи на развитие…

Може да решите да пътувате, взаимодействието с хора стоящи далеч от вас ще се превръщат в проводник на вдъхновение, варианти, шансове за повишение – буквално или в по-общ смисъл.

Евентуални спорове с близкото ви обкръжение са на път да се изчерпат, това може да са били и напрегнати ситуации с близки до сърцето ви хора. Оставяте зад гърба си трудност или я преодолявате постепенно с упоритост, рационален подход, някои от тенденциите сами ще утекат с времето…

През тази седмица може да се раздвоявате между лични и служебни приоритети, партньори до вас /лични или делови/ могат да се окажат в основата на ключови решения, да превъртят колелото на Съдбата в една или друга посока, а тя ще зависи подчертано от реалистичните ви представи за отсрещната страна, изчистване на недоразумения – понякога прояви на повече разбиране, че и грижа, отдаденост, не е изключено да има поводи за това, от вас зависи как ще реагирате.

Все пак, ако има някаква нечестност или скрити процеси, които ерозират връзките ви, това ще бъде по-видно от обикновено и нека да е причина да се справите с тях, да ги елиминирате и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Teddy coat късо

Teddy coat късо палто Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Казват, че срядата била малкият петък, значи е чудесно време за нещо огнено и смело.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ