СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.06.2019 – 30.06.2019

x


По различни поводи за вас може да става все по-важно да се доказвате в колектив, това може да е продуцирано от нарастващите ви амбиции, необходимост да се справите с повишена конкуренция, нови позиции, които заемате или подкрепа, от която се нуждаете. През тази седмица вашите усилия се увенчават с успех или получавате внезапни предложения, изненадващи нови и по-добри възможности, които ще засегнат по-далечни перспективи на развитие…

Може да решите да пътувате, взаимодействието с хора стоящи далеч от вас ще се превръщат в проводник на вдъхновение, варианти, шансове за повишение – буквално или в по-общ смисъл.

Евентуални спорове с близкото ви обкръжение са на път да се изчерпат, това може да са били и напрегнати ситуации с близки до сърцето ви хора. Оставяте зад гърба си трудност или я преодолявате постепенно с упоритост, рационален подход, някои от тенденциите сами ще утекат с времето…

През тази седмица може да се раздвоявате между лични и служебни приоритети, партньори до вас /лични или делови/ могат да се окажат в основата на ключови решения, да превъртят колелото на Съдбата в една или друга посока, а тя ще зависи подчертано от реалистичните ви представи за отсрещната страна, изчистване на недоразумения – понякога прояви на повече разбиране, че и грижа, отдаденост, не е изключено да има поводи за това, от вас зависи как ще реагирате.

Все пак, ако има някаква нечестност или скрити процеси, които ерозират връзките ви, това ще бъде по-видно от обикновено и нека да е причина да се справите с тях, да ги елиминирате и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Няма по-добро начало на седмицата от доза слънце, което да носим навсякъде със себе си!

Ако сте пропуснали
Най-четени