СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 24.06.2019 – 30.06.2019

x


Вие сте в период на сериозни преоценки, които могат да ви поставят на прага на житейски кръстопът. Едва и е удачно на този етап да започвате нещо ново, а по-скоро да следите тенденциите, за да не пропускате шансове, някои от които могат да застават внезапно на пътя ви, но все пак не случайно, а следствие на ваши действия от преди, които пак така показват варианти, аварийни изходи, особено, ако ги търсите.

Не са изключени и изненади, в повечето случаи те ще бъдат приятни и ще се закодират във вашия социален статус – кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум.

Ежедневието ви все още е доста натоварено, изисква голяма концентрация, вероятно да пренаредите приоритетите си или да оставите една житейска програма зад гърба си, която ви напряга повече, отколкото да ви носи ползи или вече няма ресурс да бъде продължена. Не се притеснявайте в такъв случай животът скоро ще ви предостави нови възможности, които ще заменят стари и вече изчерпани.

В близкото ви обкръжение има хора, които ви вдъхновяват, подкрепят, но вероятно има и такива, които предизвикват загуби или поне не са достатъчно искрени, ще имате достатъчно поводи, за да ги идентифицирате и отстраните, ако желаете.

В друг случай могат да нараснат разходите за хоби, любими хора, имидж, бизнес, ако имате такъв. Правите си равносметки по един естествен начин на кого можете да разчитате и в каква степен, но нека чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора.

Възможни са недоразумения с финансови документи, внимавайте при тяхното попълване, в оптимален начин – неточности изплуват на повърхността, за да се справите с тях и да ги изчистите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени