СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.10.2022 – 30.10.2022

x


На 25-ти октомври предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще обнови вашите най-близки отношения с обкръжението, понякога това могат да бъдат и роднински връзки,  с братя и сестри и т.н.

Ако в миналото са възникнали някакви спорни въпроси, те сега могат да се възобновят, но ще ви дадат шанс да ги разрешите като промените нещо в комуникацията, а понякога и оценки в текущи ситуации.

Стари и неразрешени теми отново могат да се възобновят, от вас ще се изисква един по-задълбочен анализ, може би проследяване на причинно-следствени връзки,  идентифициране на скрити процеси, също и невидими на пръв поглед възможности, които ще се отключват следствие на вашия изказ, начин на мислене и изразяване.

Информационният поток през следващите дни ще е доста усилен и ще ви носи ценно знание, така че да си изградите стратегия как да заздравите контакти с хора, които са важни за вас, на които държите, ако се налага – да изчистите недоразумения чрез повишена адаптивност, понякога и проява на повече компромиси. Възможно е това да се налага по различни поводи.

Обединяващо правило е, че общуването е проводник на трансформации, те могат да бъдат напълно позитивни за вас, крайният резултат ще зависи от това, какво наистина желаете,  как го изразявате и привличате чрез словото…

Мнозина ще получат приятни новини, известия, ценете ги високо, те може да бъдат от лица, на които ще разчитате дълго. Не позволявайте на евентуални конфликти да прорастват, стопирайте ги своевременно.

През първите дни от седмицата и до сряда са възможни изненади, може да чуете и да изкажете думи, които внезапно да преобразят някои ваши контакти, дори договори…

Това трябва да доведе до обновление, дори да се наложи нещо старо да оставите зад гърба си, изживяло своето време и т.н. или пък рязко да промените подхода си спрямо околните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ