СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 24.10.2022 – 30.10.2022

x


На 25-ти октомври предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение и то може да зададе едно голямо ново начало във вашия дом и семейство.

Някои от вас ще получат шанс да се справят с битови, имотни или наследствени казуси,  ако това ги интересува.

При всички случаи ще получите възможност да смените декорите около вас, да извършите трансформации, които да ви помогнат да се справите с евентуални спорни въпроси или неразрешени такива – от вашето минало.

Ако това не е ваша тема, тогава могат да ескалират промени, които ще се отразят на всички нива от вашия живот, могат да променят неговия ритъм, например чрез по-голяма ангажираност, необходимост да балансирате между лични и служебни приоритети, за по-младите от вас и онези, които желаят – чрез създаване на семейство, обвързване и т.н. Трансформациите в този сектор от вашия живот може да ви подтикнат да прекратите  отношения, които вече са изчерпани…

Понеже това новолуние обхваща Южен възел – случващото се е обвързано тясно с миналото и онова, което вече се е натрупало като тенденция, а понякога и под формата на вид разплата, която може да ви даде нещо ценно, стабилизиращо живота ви, защото имате здрава основа под краката или пък принуждаващо ви да прелистите нова страница и да започнете отначало.

Все пак случващото се ще кореспондира пряко и с вашите желания…

Търсете пътища и варианти, и те все ще се отключват пред вас, понякога и по един внезапен, дори изненадващ начин. На кого и какво можете да разчитате или пък трябва да преодолявате през следващите дни, седмици и дори месеци като мини вариант разбирате   във вторник и сряда.

През втората част от периода правите по-ясно разграничение между „трябва“ и „искам“,  може да направите и някакъв избор в този процес, който ще повлияе на бъдещото развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени