СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Възможно е да ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните – колеги, приятели, за да утвърдите авторитета си или да се справите с нови изисквания, условия, в които сте поставени.

Сега е моментът да бъдете максимално инициативни, за да извоювате по-престижни позиции, да бъдете социално активни, това ще е повод да постигате целите си по-лесно.

Същевременно, хора близки до сърцето ви – от партньори до пораснали деца, ако имате такива, ви тревожат, отнемат голяма част от вниманието и времето ви. Причините за това могат да бъдат различни, но да са важни и да изискват специално отношение, а може би и търпение. На този етап е препоръчително да не избързвате с реакции, възможно е в края на тази седмица и през следващата събитията да ви дадат повече яснота, да се канализират в правилна посока по етапно и без да се бърза.

Възможно е да научите някаква тайна, която ви е много полезна, можете да се възползвате от нея. Все пак е полезно да не вярвате на всичко чуто, част от информацията може да е преувеличена или изкривена.

През втората част от седмицата сте доста натоварени, дните са показателни за тенденции на работното ви място, не са изключени нови условия на труд, ако те не ви удовлетворяват, ще се ориентирате към нещо друго, което и да е ново може да е добре познато старо.

Пазете се от недоразумения с колеги, ако ескалират такива, тогава ще се влачат дълго…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени