СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Вероятно това е един от най-подходящите периоди да намалите темпото, ако е възможно да се отдадете на почивка, да обърнете внимание на собствените си желания, какво ви прави щастливи, че и здрави.

Прекаленото натоварване – психическо, физическо, може да се отрази негативно на тонуса ви и не само.

По голяма част от събитията се движат повече по инерция, вие обирате плодовете на минали ваши инициативи и нека те бъдат сладки – образно казано. Ако резултатите все пак не толкова удовлетворяващи, колкото ви се иска, особено в професионален аспект, тогава вероятно ще е хубаво да се огледате за алтернативи, които да са подобно на „авариен изход“, такива задължително ще се появят и могат да ви поставят в изненадващо различна ситуация. Ако има някакви тайни, стоящи зад гърба ви или контрола ви, то ще се прояви по един внезапен начин, особено от петък до неделя, така че да поемете нещата в свои ръце.

Постепенно навлизате в период, през който ясно и категорично ще заявявате своите желания, интереси, очаквания, трудно ще си слагате „спирачки на езика“, така ще привличате внимание и нека това да се превърне в повод за успехи, а не обратното.

Възможно е някои от вас да са попаднали под силното влияние на енергична личност, която ги подкрепя, насочва, понякога дразни или влиза прекалено агресивно в личното пространство. В по-крайна или неприятна форма, може да имате открити недоброжелатели, с които трябва да се справяте. Ако ескалират конфликти, недоразумения с тях или ваши партньори – лични или делови, тогава те ще се окажат трудно потушими и могат да ви въведат във водовъртеж от събития до ноември месец със съответните последици.

В оптимален вариант – размисляте, може да изправите стари недоразумения между вас, да влияете по-силно на човека до вас, можете да си върнете стара любов и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ