СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.12.2023 – 31.12.2023

x


 

 

През настоящата седмица ще намирате повече време за любими хора,  това може да е вашият партньор или пораснали деца,  ако имате такива.  Те ще се превръщат в повод да порадвате сърцето си,  може да изчистите евентуални недоразумения,  ако в миналото са съществували такива.

Някои от вас ще обсъждат по-далечни хоризонти на развитие,  а може да решите и да пътувате,  всичко това ще има подчертано укрепващ и позитивен ефект.

Все пак във вашия дом и семейство  може да е неспокойно,  вие може да инициирате разяснителни разговори с членове на вашето семейство,  това може да са теми от миналото,  които не са намерили изход и решение. Сега можете да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  това може да изкара на повърхността нещо тайно или недоизказано,  нека да бъде и пречистващо,  така че да не ви действа деструктивно и ерозивно в бъдеще време.  Ако това е невъзможно,  тогава ще се дистанцирате от съответни личности…

Понякога това мога да бъдат битови или имотни казуси,  дори отнасящи се до местоживеене,  вие ще успеете да изберете най-вярната и подходяща стратегия.

Почти през цялата седмица получават и хубави известия и предложения,  които радват сърцето ви,  можете да разнообразите ежедневието си или пък да се разтоварите в приятна компания.

През 2024 г.- вашите амбиции ще растат,  вие ще се превръщате в проводник на промени,  както във вашия собствен живот,  така и в този на най-близките ви,  на семейството ви,  на любими хора.. Ще се стремите да се освободите от всичко,  което ви дразни,  не ви носи удовлетворение,  ограничава ви. Ако има подобни хора или обстоятелства,  вие ще ги отстраните от пътя си. През цялата нова година вашата воля и решителност ще са значими,  крайният резултат много ще зависи от това- какво вие наистина искате и В каква посока ще влеете тази мощна енергия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени