СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.12.2023 – 31.12.2023

x


През тази седмица  повечето от вас ще се почувстват удовлетворени,  щастливи,  защото получавате признание на работното си място или пък сте подкрепени достатъчно силно от хора и обстоятелства,  така че да се изкачите по йерархичната стълбичка,  да се сдобиете с по-голяма популярност,  да се радвате на признание,  което е заслужено и следствие на доста усилия от ваша страна.

Вие сте практично настроени,  здраво стъпили на земята,  действате така,  че да защитите авторитета си  и в повечето случаи ще успявате,  въпреки че голяма част от тенденциите ще се движи повече по инерция  и ще ви възнагради и за труд,  който сте полагали и до този момент.

Все пак можете да разчитате и на доза късмет…

Въпреки всичко, не е изключено и известно напрежение  поради повишени разходи,  понякога и недоразумения с хора,  дори институции,  които влияят на финансовото ви състояние.

Пазете се от измами  или нечестно поведение, дори конкуренция,  която е способна да ви нанесе щети. Ако в близкото минало са ескалирали подобни казуси,  конфликт на интереси,  нещо тайно или ерозивно,  сега то ще ескалира отново,  нека да се превърне в повод да се изчистят,  разрешат подобни теми. Това е напълно възможно,  но няма да сте автоматично предпазени от манипулации и е хубаво да бъдете по-внимателни,  особено при взаимодействието с чужди ресурси,  финансови институции…

Чудесна седмица  да хармонизирате и подобрите домашната, семейна среда,  да се справите с битови или имотни казуси.

През 2024 г- водеща тема ще бъде финансовото ви състояние,  защото вашите високи амбиции изискват  инвестиции,  в друг случай- трябва да се разплатите с дългове,  ако имате такива или пък трябва да разрешите спорни казуси,  касаещи пак така материалното ви състояние и взаимоотношения с личности,  които му влияят. Изградете си стратегия, не поемайте излишни рискове,  обединете усилия с онези, които могат да допринесат за благоденствието ви, за да се справите с подобни казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени