СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.12.2022 – 01.01.2023

x


През тази седмица ще обърнете повече внимание на близки и любими хора, пораснали деца, ако имате такива, ваш партньор и т.н.

Повечето от вас ще намерят време за тях, за развлечения, а случващото се може да остави дълбок отпечатък във вашето съзнание и сърце.

Периодът е отличен да  укрепите сърдечни връзки, ще имате такава възможност, така и ще бъде в повечето случаи, съответно може да преживеете незабравими, приятни мигове.

Някои от вас може да проведат разговори, да стигнат до решения с любим човек, които после да имат широко отражение, да се обсъждат дълго и със съответните последици.

Това може да е напълно благоприятно, даващо шанс да вземете някои решения и съответно бъдещи перспективи на развитие. Меркурий, вашият управител, се обръща в ретрограден на 29-ти декември и ще остане ретрограден до 17-ти януари 2023 г.

През това време вие ще преосмисляте сърдечните си отношения, ще имате възможност да изчиствате евентуални недоразумения или слабости, ако има такива.

Някои от вас могат да си върнат минала любов, ако това ви интересува или тя не е трябвало да напуска живота ви.

Отново могат да се активират стари и неразрешени въпроси, но сега може да реагирате различно и да получите по-добър резултат от преди, ако желаете разбира се.

Ще намирате време и за почивка, рутината на този етап ще е по-скоро на заден план.  Повечето от вас ще се радват на доза късмет или ще ескалират обстоятелства, които ще порадват сърцето им.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени