СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.12.2022 – 01.01.2023

x


През тази седмица съзнанието на повечето от вас ще бъде обсебено от семейството, от близки хора, така че ще прекарвате повече време с тях или у дома, защото в този сектор от живота ви текат най-сериозни преобразувания.

Възможно е семейството ви или член от него да има подчертана нужда от вашето внимание, вие може да обсъдите важни теми у дома, които да променят емоционалния фон, привързаност, среда на съществуване и отново с членове на семейството. Периодът прилича много на катарзис, който може да изкара на повърхността прикривани до този момент чувства, нека това да се превърне в повод за своеобразно оздравяване, хармонизиране и т.н.

Истината винаги освобождава, препоръчително е да залагате на позитивни оценки или вид цели, които могат трайно да се иммлантират в атмосферата около вас.

Ако това не е ваша тема, тогава самите вие ще бъдете под въздействието на много дълбоки емоционални преживявания, ще сте склонни да преосмисляте всичко ценно за вас, да вземате крайни решения, които могат да променят начина ви на съществуване – в личен и делови аспект.

Някои от вас могат да вземат решения за премествания, уреждане на имотни казуси,  намиране на нова работа, която пак така ще повлияе на вашето местоживеене или  разбирателство у дома.

Подходящо време да проследявате причинно-следствени връзки, за да вземете оптимално правилни за вас решения и да изберете най-верното посока.

Няма за къде да бързате, ако условията на труд или ежедневието го позволяват, хубаво е да намалите темпото, мнозина ще реагират точно така.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ