СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.02.2023 – 05.03.2023

x


Може да сте силно концентрирани върху приоритети, които касаят професионалната ви реализация, а това да ви помогне да намерите изход или решение, ако се нуждаете от такива, като минимум може да преодолеете някаква трудност, да отхвърлите множество дела, но това да се превърне в повод да се докажете и да утвърдите авторитета си на работното място.

В този сектор не е изключено да ескалират важни новини, които имат дългосрочно отражение, вие ще вземете активно участие или вашата роля по някакъв начин ще е определяща, ще влияете силно на тенденции, ако искате и прецените, че уместно да сте по-активни, но и да поемете повишени отговорности.

Ако това не е ваша тема, тогава ще е хубаво да обърнете внимание и на вашето физическо състояние, да не пренебрегвате себе си, да не се претоварвате.

Подходящо време да делегирате отговорности.

Същевременно, трябва да внимавате кого допускате до себе си, защото около вас може да има конкуренция, която не винаги е лоялна или открита, която е добре да отстраните от пътя си или поне трябва да внимавате кого допускате до себе си.

Въпреки всичко, вашето благосъстояние сега може да се промени следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на онова, което имате – общо.

Вие може да повишите доходите си, може да получите голям подарък, понякога той може и да не материален, а по-скоро като морално удовлетворение или нещо, което ще порадва душата и сърцето ви.

Ако ви интересува уреждането на наследствени дела, сега те могат да се развиват във ваша полза.

Партньорските отношения, посланията към вас не са еднозначни, от една страна сега може и да ги обновите, стабилизирате, освежите, да намерите изход и решение от спорни въпроси, ако съществуват такива.

От друга –  не бива да оставяте нищо не доизказано и ако нещо ви тревожи, не сте съгласни с него, изяснете го, за да не позволите тайни или ерозивни процеси да влияят на чувствата между вас.

В душата ви скалират силни страсти, канализирайте ги в оптимално продуктивна за вас посока, ще имате такъв шанс.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени