СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 27.02.2023 – 05.03.2023

x


Вие се намирате в прекрасен период да оздравите партньорските си отношения, може да преживеете ярки и незабравими мигове с любим човек.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта, някои от вас може да си върнат и партньор от миналото, ако това ви интересува разбира се. Ако започнете връзка сега, тя обещава да е перспективна, надежда, да допринася за чувството ви на щастие.

В обкръжението на повечето от вас има личност, която ви подкрепя, въодушевява, повод е да мечтаете или пък за чувството ви на щастие – общо.

През тази седмица вие се радвате на по-голяма популярност, подкрепа и одобрение от страна на околните, възползвайте се по оптимален начин. Някои от вас може да проведат разяснителни разговори, да чуят новини, които имат широко отражение, внасят голяма яснота и отново по теми, които са близки до сърцето ви и засягат любим човек, пораснали деца, ако имате такива, въпреки че в някои случаи могат да се отразят и на честолюбивите ви планове, бизнес проекти, ако имате такива.

На работното място постепенно ще ескалират шансове да повишите доходите си или поне да се докажете на работното място, така че да утвърдите позициите си, да превъртите някои предизвикателства в полза. Ако настоящата работа не ви е удовлетворява, тогава е подходящо да си потърсите и намерите нова.

Известна неяснота се оформя в по-далечна перспектива като изисквания от страна на влиятелни или власт имащи личности, променени условия на труд, анализирайте тенденциите, защото в началото винаги по-лесно се влияе, за да бъдете подготвени и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ