СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Социалната ви активност е много висока, вие активно ще преговаряте за интересите си, ще водите ползотворни разговори, ще участвате в подобни срещи и това пряко ще повлияе на вашите обществени позиции, може да създадете и да укрепите връзки, които да ви носят полза или морално удовлетворение.

Не е изключено да чуете новини, да вземете решения или да стигнете до договорки, които ще имат широко отражение и ще ви влияят, ще обсебват вниманието ви задълго, да кажем през идния около месец.

Ние сме под влиянието на Новолуние поради тази причина и не само, подходящо е сега да бъдете максимално инициативни, да канализирате случващото се в оптимално подходяща за вас посока, така че да подобрите средата ни са съществуване. Укрепването на важни за вас взаимоотношения ще се отразят и на финансовото ви състояние, вие може да вземете нови и по-престижни позиции в колектив, а може да предприемете и преместване, смяна на средата, ако настоящата не ви удовлетворява. При всички случаи няма да ви липсва внимание и подкрепа, особено, ако ги търсите. Меркурий, вашият покровител ще се обърне в ретрограден на 31 октомври и ще ви принуди да преразгледате ваши връзки, договори, част от тях ще бъдат оздравени като допуснете нещо ново, попълните пропуски, поправите грешки, но други ще бъдат скъсани и предимно онези, които нямат място в бъдещето ви развитие. Това често ще се случва по един внезапен и дори изненадващ начин.

През цялата седмица са възможни усложнения с вашето финансово състояние поради повишени харчове, някои от тях са полезни и неизбежни инвестиции, други могат да бъдат предизвикани от некоректно поведение, така че трябва внимателно да избирате своята компания… При всички случаи може да се наложи да редуцирате вашите разходи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ