СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Звездите изискват от вас към настоящия момент голяма адаптивност, в по-крайни случаи – базисни трансформации, които ще се отразят във вашето семейство или в кариерното ви развитие, като не е изключено едното силно да влияе на другото и обратно, подобно на скачени съдове.

На този етап е препоръчително да наблегнете на здравите и качествени взаимоотношения във вашия дом, това може да се окаже полезна подкрепа – морална, идейна или финансова.

В семейството ви може да се водят разяснителни разговори, които да влияят на вашата сигурност и бъдещи планове. В повечето случаи ще разчитате на добронамереност и диалог с близките ви хора. Възможно е да има неуредени казуси, неразрешени теми от миналото, които касаят точно вашия дом и семейство. В такъв случай и преди да продължите напред от вас ще се изисква да намерите подходящо решение, което да хармонизира средата ви на съществуване или пък да разреши имотни казуси, свързани с вашето местоживеене, взаимо-помощ между вас и любими хора…

Случващото се сега в този сектор от живота ви е много показателно за бъдещи тенденции, какво може да обсеби вниманието ви през следващия около месец. Както знаете в началото винаги по-лесно се влияе, така че насочвайте тези тенденции внимателно, може би и като реагирате на момента, за да се справяте с внезапни  предизвикателства, но и да не пропускате шансове.

Комуникацията на този етап е затруднена, не е изключено да ескалира напрежение между вас и околните, да се налага да воювате за интересите си и да влизате в словесни двубои, това важи за личните и делови взаимоотношения и може да доведе до скъсване на връзки и договори, промяна на средата ви на съществуване. Не бързайте, на този етап е подходящо да намалите темпото и да изберете най-вярната посока за бъдещ просперитет според шансове, които ви се дават.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Има леопардово за всяка възраст.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ