СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Водеща тема за вас е материалното ви състояние, като вие имате шанс да поставите едно голямо ново начало в тази сфера от живота ви, но част от печалбите или източниците на доходи, до които може да се доберете, ще зависят пряко от ваши минали решения или възможности, които сте пропуснали и сега можете да наваксате, да имате втори шанс да постигнете онова, което не сте могли преди и то да ви подейства обогатяващо.

В друг вариант – това са неуредени стари дългове или спорни казуси, засягащи онова, което имате общо… Преди да продължите напред, ще трябва да се справите с това, което е натрупано вече и да го уредите. Все пак може да чуете новини, да проведете преговори, да получите предложения, които пряко ще се отразят на материалното ви положение, ще обсебват вниманието ви през идния около месец и това е толеранс от време, което ще определи благосъстоянието ви за дълго.

Не е изключено да постигнете успехи, които после ще трябва да отстоявате и удържате, а може би и да коригирате някои договорки, така че печалбите ви или новите източници на доходи – да са оптимално добри и съответстващи на вашите желания.

Можете да насочвате, но не са изключени и внезапни, допълнителни и непланирани разходи, които са по външни и не зависещи от вас причини, все пак е важно да не поемате излишни рискове, да сте изрядни в финансови документи, да не задлъжнявате.

Въпроси, които се отнася до дома и семейството ви, недвижимо имущество или местоживеене, продължават да ви напрягат по начин, който изисква да предприемете действия и да вземете мерки, които ще имат отражение, да кажем през идните около две години и половина, а може и много по-дълго, посоката на развитие в значима степен ще зависи от вас самите, изборът ще бъде ваш…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пожелаваме ви романтична неделя!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ