СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През цялата седмица водите доста конструктивни разговори с хора, които са близки до сърцето ви, имате емоционална връзка и т.н.

Това е чудесен период  да укрепите важни за вас отношения с любими хора – партньори, пораснали деца, ако имате такива.

В друг случай – около тях се случват положителни промени, които могат да рефлектират и върху вас. Не е изключено през първата част от седмицата да обсъждате във вашето семейство важни въпроси, които да имат дългосрочно и стабилизиращо  въздействие, това дори може да засяга вашата професионална реализация.

Подкрепата от семейството може да е на различни нива, включително да делегирате отговорности и т.н.

На четвърти декември предстои новолуние, което е с пълно слънчево затъмнение. Това новолуние може да се окаже едно голямо ново начало, което ще засегне вашия дом, семейство и т.н.

Можете да направите някакви преобразувания в дома си, които да хармонизират и подобрят средата ви на съществуване, може да се заемете с уреждането на приоритети, които касаят местоживеене, справяне с битови или имотни казуси. Не е изключено вашият партньор да има нужда от повече внимание, а това да укрепи отношенията ви.

Ако има някакви недоразумения между вас и вашия партньор, член на вашето семейство – възползвайте се от новолунието, за да ги изчистите и оставите зад гърба си.

В началото винаги по-лесно се влияе, новолунието ще ви покаже какво е удачно или трябва да промените, да оставите зад гърба си или пък да преумножите.

Припомням, че новолуния, които са с затъмнения прорастват дълго, през следващите около шест месеца и съответните последици. От тази гледна точка е препоръчително да насочвате разяснителни разговори, които са твърде вероятни с вашите близки, с поглед към по-далечното бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно – бяло и скъсан деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени