СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През първите дни на новата седмица вие може да проведете доста конструктивни разговори, да утвърдите авторитета си в колектив, можете да привлечете влиятелна личност на ваша страна или пък да укрепите важни за вас отношения, партньорски връзки, лични или делови.

Това е отличен период да постигнете сърдечно желание като проявявате повишена инициативност в избрано от вас направление, въпреки че голяма част от случващото се е вече повече по инерция.

На работното място повечето от вас се радват на добронамереност и подкрепа, ако сте сами – едно приятелство с колега може да прерасне в нещо повече.

На четвърти декември предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение – то ще обнови или ще зададе едно голямо ново начало, което засяга приоритетно ваши сърдечни връзки. Вие така или иначе се намирате в период, през който те се променят и до края на годината вие можете и трябва да ги оздравите, надградите, така че всичко случващо се да има широко и дълготрайно отражение и за следващите месеци, години и т.н.

В дните на новолунието и през следващата седмица дребни действия имат широко отражение, случващото се е много показателно и нека да е повод да усилите позитиви, също да стопирате евентуални  недоразумения, ако желаете разбира се.

Разяснителни разговори, важни новини, които касаят любими хора, са повече от вероятни, това могат да бъдат и пораснали деца, ако имате такива. Ако имате собствен бизнес, то той също предстои да бъде обновен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени