СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През първите дни на новата седмица вие може да проведете доста конструктивни разговори, да утвърдите авторитета си в колектив, можете да привлечете влиятелна личност на ваша страна или пък да укрепите важни за вас отношения, партньорски връзки, лични или делови.

Това е отличен период да постигнете сърдечно желание като проявявате повишена инициативност в избрано от вас направление, въпреки че голяма част от случващото се е вече повече по инерция.

На работното място повечето от вас се радват на добронамереност и подкрепа, ако сте сами – едно приятелство с колега може да прерасне в нещо повече.

На четвърти декември предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение – то ще обнови или ще зададе едно голямо ново начало, което засяга приоритетно ваши сърдечни връзки. Вие така или иначе се намирате в период, през който те се променят и до края на годината вие можете и трябва да ги оздравите, надградите, така че всичко случващо се да има широко и дълготрайно отражение и за следващите месеци, години и т.н.

В дните на новолунието и през следващата седмица дребни действия имат широко отражение, случващото се е много показателно и нека да е повод да усилите позитиви, също да стопирате евентуални  недоразумения, ако желаете разбира се.

Разяснителни разговори, важни новини, които касаят любими хора, са повече от вероятни, това могат да бъдат и пораснали деца, ако имате такива. Ако имате собствен бизнес, то той също предстои да бъде обновен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени