СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вашето обществено положение, което е като скачени съдове за дома, семейството, най-близката ви среда на съществуване. Например – предстоят промени в семейството, които се отразяват и на социалния ви статус или пък, кариерното ви развитие по някакъв начин се влияе от близките ви, защото се нуждаете от тяхната подкрепа, одобрение или пък премествания, разрешаване на битови и имотни казуси пак така влияят на различни нива… вариантите са много и като самия живот… Обединяващо правило е, че това, което случва сега е като своеобразна развръзка на тенденции, които са ескалирали поне през изминалото полугодие, а сега получавате вид резултати и нека те да ви зарадват.

Ако не всичко протича така, както очаквате, тогава все още можете да канализирате случващото се в една по-позитивна за вас посока. От вас може да се изисква да инвестирате в дома си или да извършите някакви преобразувания, които ще се отчитат за положителни, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица.

Някои от вас ще изпитат известно разминаване в намерения и желания с техния партньор. Ако има скрити процеси, които ви влияят, това може да бъдат и неразрешени казуси от миналото, то те ще ескалират през тази и следващата седмица. В друг случай – човекът до вас ще има повече нужда от подкрепа, разбиране и т.н. Каквото и да е, ще можете да го идентифицирате и да вземете адекватни мерки, да насочвате перспективи на развитие.

Повечето от вас могат да разчитат на своята убедителност, дар слово, думите ви имат подчертана чуваемост и с по-голяма лекота ще налагате мнението си, идеите си до средата на декември, възползвайте се по оптимален начин.

Няма да ви липсва компания, внимание, одобрение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ