СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вашето обществено положение, което е като скачени съдове за дома, семейството, най-близката ви среда на съществуване. Например – предстоят промени в семейството, които се отразяват и на социалния ви статус или пък, кариерното ви развитие по някакъв начин се влияе от близките ви, защото се нуждаете от тяхната подкрепа, одобрение или пък премествания, разрешаване на битови и имотни казуси пак така влияят на различни нива… вариантите са много и като самия живот… Обединяващо правило е, че това, което случва сега е като своеобразна развръзка на тенденции, които са ескалирали поне през изминалото полугодие, а сега получавате вид резултати и нека те да ви зарадват.

Ако не всичко протича така, както очаквате, тогава все още можете да канализирате случващото се в една по-позитивна за вас посока. От вас може да се изисква да инвестирате в дома си или да извършите някакви преобразувания, които ще се отчитат за положителни, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица.

Някои от вас ще изпитат известно разминаване в намерения и желания с техния партньор. Ако има скрити процеси, които ви влияят, това може да бъдат и неразрешени казуси от миналото, то те ще ескалират през тази и следващата седмица. В друг случай – човекът до вас ще има повече нужда от подкрепа, разбиране и т.н. Каквото и да е, ще можете да го идентифицирате и да вземете адекватни мерки, да насочвате перспективи на развитие.

Повечето от вас могат да разчитат на своята убедителност, дар слово, думите ви имат подчертана чуваемост и с по-голяма лекота ще налагате мнението си, идеите си до средата на декември, възползвайте се по оптимален начин.

Няма да ви липсва компания, внимание, одобрение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ