СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието с Лунно затъмнение от началото на седмицата ще очертае по-далечни перспективи на развитие, ще повлияе реализацията на потенциала ви, крайният резултат няма да е случаен, а следствие на тенденции, които са ескалирали поне през идното полугодие. Аспектацията на звездите ви показва до какви върхови постижения можете да се доберете следствие на демонстрация на висока квалификация, повишаване на знанията, вид опека от страна на влиятелни личности, пътувания, понякога позитивна развръзка на правни казуси.

Ако не всичко от случващото се развива по вкуса ви, тогава вие все още можете да канализирате в по-благоприятна за вас посока тенденциите и като проявявате висока социална активност, създавате и укрепвате връзки лични или делови. Мнозина ще действат точно така и сега, но и до средата на декември ще могат да разчитат на вид сътрудничество, на енергична подкрепа от страна на личности, които могат да им помогнат, ще имат позитивно отражение върху бъдещото развитие.

Информационният поток е много усилен и част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други вие ще отключите и благодарение на активната си позиция, понеже споделяте идеи, желания, преговаряте за интересите си и се намират личности, които да ги одобрят, да ви подадат ръка при нужда.

Навлизате в благоприятен период за изчистите евентуални недоразумения с важни за вас хора, също да повишите доходите си или поне да ги стабилизирате, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица, възползвайте се.

Все пак ежедневието ви е доста натоварено, може да възникнат допълнителни изисквания, новини, които да внесат известен смут или объркване в душата ви. Нека това да е повод да пренаредите приоритетите си, да се освободите от всичко токсично в един по-широк смисъл /колеги, други обстоятелства/, а може би и да обърнете повече внимание на здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ