Седмичен хороскоп Близнаци 11.05.2015 – 17.05.2015

x

 

 

 


 

От вторник Марс започва своя транзит през зодиакалния ви знак. Традиционно такова събитие се свързва с прилив на енергия, но сега Сатурн ще трансформира подобно влияние в нервно напрежение или усещане за ограничаване – на ваши инициативи, мобилност. Възможно е да ескалират и противопоставяния с ваши партньори /лични или делови/, по-възрастни и авторитетни лица. Между впрочем тези недоразумения няма да са случайни, а натрупани във времето, така че ще ви подтикват към вид развръзка, осъзнаване на истина, например за променени обстоятелства около любим човек, които рефлектират и върху вас самите. Вариантите са много, също като многообразието на живота, но е важно да знаете, че последиците от действията ви ще бъдат дългосрочни и могат да са фон за следващите две години и половина. Това важи за всички, но с особена сила за родените през първата декада.

Същевременно звездите ви дават шанс да спечелите нещо чрез забележителната ви находчивост, способност да лавирате между варианти. В обективно сложна ситуация вие печелите бонус – морален или чисто финансов. Като развръзка някои Близнаци ще подобрят имиджа си или дори социалния си статус и ще превъртят негативите в позитиви. Но чрез пряко противопоставяне това ще е невъзможно, а само с дипломация!

В понеделник мнозина ще се разделят с някакви остарели схващания, идеи… дори и да е само на мисловно ниво, вие се отдалечавате от някакъв важен проект през изминалите месеци, сменяте мнението и настроението си по приоритетни теми.

Във вторник и сряда сте разсеяни, трудно ви е да се мобилизирате, а като че ли сте в център от събития, които не можете да заобиколите. Всичко ще зависи от собствения ви потенциал да се мобилизирате.

В четвъртък и петък – интересни новини, приятели се сещат за вас, изненади.

В събота и неделя финансовите въпроси са приоритет, но моментът не е удачен за крайни решения, а и вид инициативи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ