Седмичен хороскоп Близнаци 23.03.2015 – 29.03.2015

x

 

 

 


 

Слънчевото затъмнение може да промени средата, в която съществувате през следващите три-четири седмици. Като минимум – преоценявате някой приятелства, ценни за вас взаимоотношения.

През настоящата седмица звездите ви дават шанс да стабилизирате някой от тях. Ако са възникнали недоразумения между вас и партньора ви – сега е подходящо да ги изчистите и съответно канализирате в една по-подходяща посока. Възможно е околните да изглеждат по-взискателни към вас, но напомням, че са необходимо звено за стабилността ви, особено за родените през първа декада. Това ще се превърне във „възлов" въпрос за просперитета ви през следващите месеци – възползвайте се от положителните аспекти на звездите сега!

Някой близнаци имат шанс да материализират своя тайна мечта или да преобразуват негативи в позитиви, възникнали в началото на годината, като разчитат на скрити ресурси, неочаквана подкрепа от хора стоящи далеч от тях – в пряк или преносен смисъл.

Мнозина са все по-склонни да крият истинските си чувства. До края на седмицата това може да е повод за разяснителни разговори или започване на паралелна връзка. Внимавайте, подобни начинания с времето ще ви разминат с очакванията. Или вие ще сте склонни нещо да преувеличавате или пък някой вас може да излъже, подведе, ако не се осланяте на факти, а само интуиция… Вашият управител Меркурий е в Риби, подобно на него вие сте под подчертано въздействие повече на блянове и мечти, други – подсъзнателни страхове, отколкото реалности, а после това може да струва скъпо, ако под негово влияние се оставите по течението на неясни, но съблазнителни цели, съждения…

В понеделник и вторник прозирате истина, детайли, които може и да са ви убягвали, но рефлектират пряко върху имиджа ви. В друг вариант – подчертано сте под въздействие на събития, чувства извън контрола ви.

В сряда и четвъртък сте дейни, инициативни, чрез комуникация имате шанс да реализирате намеренията си. Думата ви се чува повече от обикновено. Възползвайте се.

В петък и събота се пазете от необмислени харчове или чисто материални въпроси застават между вас и любими хора.

В неделя – приятни разговори, новини, разведряващи ежедневието.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ