Седмичен хороскоп Телец 23.03.2015 – 29.03.2015

x

 

 

 


 

Слънчевото затъмнение ще ви принуди през следващите три-четири седмици да се откажете от някакви стереотипи на поведение или като минимум ще преоцените ценни за вас хора, обстоятелства, съответно ще вземете решения, способни кардинално да трансформират живота ви. На този етап повече се съобразявате с текущите предизвикателства, често вече със зададена посока, вие можете само да се откажете от онези, които подчертано ви действат деструктивно, а не ви носят ползи. И така е правилно. Докато е Слънцето в Овен – „изчистете къщичката си от ненужното" – образно казано, за да не го влачите месеци след това със съответните последици.

Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви благослови с късмет, чар, способност да печелите повече симпатии и да влияете на околните. Това е важна подкрепа в иначе сложен период. Тенденцията ще се почувства под формата на подкрепа от страна на приятели, колеги, далечни роднини. Възползвайте се.

Същевременно назряват някакви недоразумения в дома ви – или вие имате прекалено големи очаквания или пък вижданията на близките ви не съвпадат с вашите. Внимавайте, след сряда това може да струва скъпо – в пряк или преносен смисъл.

Понеделник и вторник са „вашите дни" – през тях е удобно да материализирате своя мечта, ако сте достатъчно инициативни и настойчиви. Изяснявате си обстоятелства с най-близкото ви обкръжение, шанс да превъртите негативите в позитиви, особено в понеделник.

В сряда и четвъртък са възможни извънредни разходи – за удоволствие или покриване на допълнителни, наложителни плащания.

В петък и събота водите напрегнати и разяснителни разговори, някой ще вземат важни решения. Напомням, че дребни провокации и събития сега имат широк отзвук във времето. Имайте го предвид и внимавайте.

В неделя – нужда от почивка или предпочитате компанията само на семейството си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ