СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Вашето семейство може да обсебва вниманието ви над обичайното… Например, в миналото може да са възникнали някакви спорни казуси и ето, че те отново се възобновяват.

В друг случай – налага се да се справяте с битови и имотни казуси, а може би и да намалите темпото, за да направите важен избор и да предпочетете най-правилната посока пред вас.

Някои от вас може да решат да инвестират в дома си или пък ще предприемат друг вид стъпки, които ще хармонизират и подобрят най-близката среда на съществуване.

Самите вие ще усещате все по-силна подкрепа от страна на вашите близки – морална и материална, особено, ако се нуждаете от такава.

Някои от вас ще имат нужда да намалят темпото, да си дадат почивка, за да се подготвят към своеобразен скок в своето бъдеще.

Почти през цялата седмица информационният поток е доста усилен, някои от вас ще влизат в словесни двубои, ще водят сериозни разяснителни разговори и с широко отражение… Има голяма вероятност да излезете победители, да наложите мнението и авторитета си над другите, но в този процес ще трябва да разчитате на натрупан опит и знания, прояви на повече търпение и воля, които ще ви отведат към заветна цел.

Все пак е полезно да се пазите от вид противопоставяния с личности, които влияят на бъдещето ви развитие, за да си спестите някои усложнения.

Получавате ценно знание, стигате до дъното на истини, знаете на кого и какво можете да разчитате, а това за някои ще се превърне в повод да разчистят обкръжението си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени