СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, а общуването се превръща в повод за възможности, така че да си върнете нещо от миналото, ако желаете.

Може да размислите за някои ваши решения през втората част от март и сега да предизвикате разяснителни разговори, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

В друг вариант – хора от миналото отново напомнят за себе си, а вие ще прецените как да реагирате.

Понякога ще имате усещането, че околните не се държат твърде последователно, не е изключено да отпаднат някои уговорки. Това е подходящо време да си направите равносметки – какво ви събира с определени личности, какво евентуално ви разделя, така че да усилите позитивите, да изчистите евентуални слаби звена… Може да възприемете случващото се като право на втори опит…

През втората част от седмицата притежавате доза късмет, чувате приятни известия и предложения, радвате се на повече внимание, думите ви имат по-голяма чуваемост, можете да се възползвате…

Разнообразявате ежедневието си в приятна или предпочитана компания.

Комуникацията е шанс да сбъднете ваши съкровено желание или пък да извършите  промени, които са напълно подкрепящи за вас и могат да  насочат вид преобразувание в живота ви в предпочитано от вас направление. Въпреки всичко не е препоръчително да подписвате договори до 25 април, също да си закупувате автомобил, ако това ви интересува.

През цялата седмица ви се налага да се борите за правата и интересите си, да защитавате своето, мнозина ще успеят и ще постигнат дълготраен и стабилизиращ резултат, който ще се отрази на онова, което имате – общо, на комфорта ви на съществуване, на чисто материални приоритети.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени