СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 02.07.2018 – 08.07.2018

x


През тази седмица може да въздействате позитивно на партньорските си отношения, особено през втората част от периода. Водите емоционални и запомнящи се разговори, околните ви оказват силно влияние, но в повечето случаи това влияние е конструктивно и подкрепящо. 

Въпреки всичко, периодът не може да се окачестви като гладък и спокоен за вас, поради високите ви амбиции,  които ви мобилизират и ви карат да действате несвойствено, поради други външни причини, които показват, че е дошло време за промяна.

Периодът е отличен  да бъдете социално активни, да изградите лидерски позиции в колектив, да преумножите връзките си, да се сдружите с влиятелни лица и така можете да стигнете далеч – буквално и в преносен смисъл.

Разходите ви през тази седмица са големи, моментът не е подходящ да подписвате финансови документи, ако е възможно отложете. Все пак ако имате стари дългове, те могат да напомнят за себе си. Полагате много усилия, за да стабилизирате материалното си положение и в този процес може да възвърнете някаква отминала възможност, можете да попълните пропуски от миналото, да се справите с пробойни, в които изтичат ресурсите ви. Все още може да се чувствате предизвикани от ваши партньори – да действате крайно в определена посока.

През тази седмица се запечатват някакви важни уроци, равносметки, анализи на миналото, които ще влияят и на бъдещите ви отношения и нека тези равносметки ви скрепят още повече, а не обратното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ