СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Почти през цялата седмица информационният поток ще доста усилен, ще ви дава цена информация, ще се превръща в проводник за внезапни, понякога изненадващи възможности.

Вие може да получите предложения, които ви дават шанс да изпъкнете, да демонстрирате вашия потенциал или да осъществите ваши сърдечни желания.

Комуникацията е повод за възможности, шанс да превъртите някои предизвикателства в полза, така че е препоръчително вие самите да проявявате по-висока инициативност, да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, да постигате договорки,  част от които ще имат широко отражение или за дълго ще останат в живота ви.

През настоящата седмица може да чуете или да изкажете думи, които са способни да преобразят ваши бъдещи перспективи на развитие, ваши отношения, избор и договорки.

В оптимален случай – ще използвате психологически подход, за да реализирате намеренията си, ще успеете да направите забележително впечатление. Все пак е хубаво вие самите да внимавате на кого се доверявате, така че да не се възползват от вас.

Може да узнаете тайни, да надникнете отвъд видимото и да погледнете на важни за вас хора от един друг ъгъл, вероятно и не без причина.

Ескалират повишени разходи, те могат да бъдат над средното ниво, но да бъдат полезни инвестиции за вас, за любими хора, за ваш бизнес.

Може да прекратите контакти, които ви нанасят щети, ако има такива и деструктивни въздействия – ще ги оцените и ще може да вземете мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени