СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Повечето от вас ще бъдат силно фокусирани върху въпроси, които касаят дома,  семейството… Например, ваш близък може да има нужда от вашето внимание и подкрепа. В друг случай – сега е подходящо да изчистите евентуални недоразумения между вас и ваш близък чрез разяснителни разговори, като обсъдите теми, които са били „табу“ до скоро, а сега излизат на повърхността, може да узнаете тайни, на повърхността да излязат скрити и дори ерозивни процеси, но нека това да се превърне във вид оздравяване, възможност да повлияете на това, да отстраните евентуални слабости и да не позволите те да ви влияят и в бъдеще.

Отново като вариант – между вас ще има и такива, които ще се справят с битови въпроси,  ще предприемат действия, които ще допринесат за вашето  благоденствие у дома чрез ремонти, инвестиции, дори уреждане на наследства… Може да се справите с теми, които касаят местоживеене…

Между вас може да има и такива, които имат нужда да намалят темпото, да обърнат повече внимание на себе си.

Въпреки всичко ежедневието е изпълнено с изненади, които се провокират от проведени разговори и срещи, съответно нови изисквания, задачи, условия на труд. Вие може да се мобилизирате, амбицирате, така че да отговорите на тази интензивност, съответно да излезете победители, а това да има дългосрочно и позитивно отражение върху вашата работа.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да влезете в по-остри спорове с ваши колеги и дори и да прекратите служебни контакти, договори, защото са изчерпани… Хубаво е все пак съзнателно и целенасочено да се пазите от конфликти, които са способни да ви нанесат щети и може да се провлачат дълго.

Препоръчително и да сте по-внимателни, когато пътувате… Периодът не е подходящ да закупувате нов автомобил, ако това ви интересува…

На 10 март предстои новолуние, то ще ви даде шанс да обновите и промените живота си на почти всички нива…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени