СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 04.09.2023 – 10.09.2023

x


Повечето от вас имат възможност да осъществят свое сърдечно желание, то може да е свързано с любими хора – ваш партньор или пораснали деца. Те ще ви порадват по някакъв начин с подкрепа, положителни промени около тях, които се отразяват и на вас, а вие може да се гордеете с тях.

Мнозина ще се чувстват обичани…

Можете да зададете дългосрочни и по-позитивни перспективи в сърдечните дела и чрез собствената си инициативност в тази посока.

В друг случай – вашето внимание може да е обсебено от желание за израстване в кариерата, изкачване по йерархичната стълбичка…

Ако имате собствен бизнес или пък заемате управленски постове, тогава сега можете да постигнете значими успехи или поне да ги „циментирате“. Това, което ще ви помага, ще бъде високата ви квалификация или пък общуване с висококвалифицирани личности.

Пътуванията, също ще бъдат съпътствани от доза късмет.

Можете да надскочите успехите си и да разширите хоризонтите си на развитие точно по този начин – демонстрация на знания, общуване с влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас.

Някои от вас ще получат известие или предложение, което са чакали дълго, има широко отражение за следващите месеци, а може и повече.

Ако ви интересува теми с получаване на документи, пътувания, премествания, повишаване на квалификацията, разрешаване на юридически казуси, трябва да знаете, че всичко това ще набере скорост и ще бъде съпостено от доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени