СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 04.11.2019 – 10.11.2019

x


Вероятно ви се налага повече от обикновено да се доказвате в колектив, защото заемате нова длъжност, понеже са нараснали отговорностите ви или собствените ви амбиции… каквото и да е, сега е оптимално подходящ период вие действително да утвърдите авторитета си, да привлечете на ваша страна подкрепа, която ще се превръща в мост към успехите ви дълго.

Възможно е част от близкото ви обкръжение да се държи непоследователно или не твърде надеждно, но това може да се превърне в повод, да откриете слаби звена във взаимоотношенията си и да ги отстраните, както и евентуални допуснати недоразумения в миналото…

Ще имате такъв шанс и повечето от вас ще проведат доста конструктивни разговори, умело ще преговарят за интересите си и действително ще успеят да наложат мнението си, да укрепят или създадат връзки със съответните ползи.

Информационният поток е много усилен, в повечето случаи ви носи ползи.

Успявате да се справите с нараснала конкуренция, която постави на изпитание или мобилизира повечето от вас. Ако не винаги постигате желанията си директно, тогава ще откривате обходни или тайни пътища.

Всъщност вие не сте склонни твърде на този етап да афиширате чувствата и бъдещите си намерения. И така е правилно, защото „щастието обича тишината“. Първо действайте, търсете и намирайте опека, понякога тайна или извън близкото си обкръжение, когато постигнете мечтата си или оформите път към по-далечни перспективи на развитие, това предстои и вие ще отворите нова страница в живота си, едва тогава ще е подходящо да споделяте… За сега действайте стратегически, без да афиширате всичко.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени