СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 05.02.2018 – 11.02.2018

x


През тази седмица можете да си върнете нещо изгубено – материално и не само. Оформят се внезапни, бързи възможности да разрешите дълго трупани неуредици, които касаят предимно недвижимо имущество, но също местоживеене или спорове семейството. Каквото и да е – възползвайте се от опеката на звездите, насочвайте, действията ви няма да останат без последици.

Същевременно, ако имате натрупани дългове, то те също ще напомня за себе си и ще изискват да бъдат изплатени. Разходите ви през тази седмица са значими, те може да са свързани със съветски мероприятия, участие в приятелски събирания, но може да са следствие на подвеждане от страна на околните. При всички случаи, ще можете да идентифицирате пробойните и да вземете оптимално целесъобразни мерки. Не прибързвайте с инициативите си в този сектор и поставянето на ново начало, усетете първо на къде духат ветровете, съобразете се с теченията, а след това и след новолунието на 15-ти февруари, можете да се впуснете качествено обновление, което  да ви действа обогатяващо. Това не означава, че на този етап трябва  да бездействате, а само, че се налага да сте по-внимателни.

Някакви проекти, които касаят дом, семейство, а оттам и социален статус, вероятно защото близките ви насочват или влияят силно, са на път да бъдат изчерпани. Кои от тези идеи и зададени тенденции следва да оставите зад гърба си, става особено видно в сряда и четвъртък. Това са „първи сигнали“. Обърнете внимание на случващото се и насочвайте, за да не се окажете в позиция да реагирате, когато е късно или събитията излизат извън контрола ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ