СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 05.02.2018 – 11.02.2018

x


Вие сте в център от събития, привличате погледи, активно дебатирате и оказвате влияние на много хора. В този процес променяте имиджа си, а  понякога – външния си вид и/или линия на поведение. Каквото и да е, то трябва да има благотворен ефект върху вас и да отключва внезапни нови възможности, под формата на предложения – в личен или професионален аспект.

Възникват интересни идеи, срещи, през това време можете да преобразите живота си, ако се възползвате от част от възникналите шансове. Същевременно, мнозина от вас са обзети от носталгични чувства, може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, на който трябва да решите дали да се върнете назад и да позволите стари обстоятелства, отново да намерят място в живота ви или  пък да продължите напред като се разделите окончателно с нещо, което е изживяло своето време.

Вече сме споменавали, че в месеца на Водолей, вие градите енергийна програма за цялата предстояща година. Сега това послание има преувеличено значение, поради Слънчевите и Лунните затъмнения, които пряко ви засягат. Те ще се отразят на личните ви връзки или кариерното развитие, обществено положение – генерално.

Хубаво е в сряда и четвъртък да набележите всички силни и слаби звена и без да ги пренебрегвате, да преумножите позитивите и да се опитате да елиминирате негативите. През тази седмица можете да си върнете нещо изгубено, но ако имате стари дългове, то те също ще напомнят за себе си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ