СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние, а от вас може да се изиска да бъдете по инициативни в това направление, за да не пропуснете шансове, за да защитите интересите си.

Още от началото на седмицата може да чуете важни новини, да проведете подобни разговори, които ще ви дадат голяма яснота по тези теми, така че да вземете мерки.

Някои от вас ще решат да инвестират в себе си, в свой бизнес, в бъдещето си и така е правилно, но е и препоръчително да се пазите от спонтанни реакции, които могат да предизвикат загуби, също от преувеличени разходи, които после да се отчетат за нецелесообразни.

Повишени разходи сега са доста вероятни, нека да бъдат полезни инвестиции!

Вие също може да попаднете в ситуация, при която анализирате „кое колко струва и дали си заслужава цената“, от това може да зависи в значима степен крайния резултат.

Подходящо време да обедините усилия с хора, които допринасят за благоденствието ви, но и да се дистанцирате от други, които ви нанасят щети, ще получите достатъчно подсказки за това.

Рискови действия са препоръчителни, само ако сте достатъчно уверени в себе си…

Венера все още е във вашия зодиакален знак, така че разчитате на доза късмет, с по-голяма лекота печелите симпатии, одобрение и подкрепа, може да установите това при преговори и разяснителни разговори, когато се концентрирате върху обект на вашите желания…

На 10-ти януари предстои новолуние, което ще обнови вашето финансово състояние, в началото винаги по-лесно се влияе, изградете си стратегия и се възползвайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени