СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Още от началото на седмицата Меркурий вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че ако до скоро сте затаявали определени ваши мисли, сега те ще излязат на повърхността, а вашата категоричност ще расте в изказа.

Думите ви ще имат все по-голяма чуваемост, ще оказвате силно въздействие на околните, сами ще предизвиквате промени и те могат да бъдат напълно позитивни за вас, ако не губите крайни или по-далечни цели от поглед.

Някои от вас ще действат доста непредвидимо, спонтанно, изненадващо, вероятно и не без причина, а защото в душата ви се натрупала енергия, която изисква вид обновление, нещо ново и различно, за да се чувствате по-щастливи.

Може да решите да се преместите да живеете на ново място, да обновите правилата у дома,  това може да са съществени решения, които касаят недвижимо имущество, отношение в семейството. Припомням, че слънцето е във вашия зодиакален знак, така че крайният резултат и тенденции, които се задават, в значима степен се диктуват от вас самите, от вашите желания и от вашия подход… Полезно е да гледате в по-далечна перспектива, защото сега задавате тенденции за цялата ви нова лична година.

Ако това не е ваша тема, значи се готвите за вид преобразувания, които могат да засегнат всички нива от вашия живот – личен и делови.

През настоящата седмица може да подействате добре на вашите доходи като разчитате на подкрепа, защото има кой да ви пази гърба… Може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, да се доберете до паралелни източници за печалба, добре взаимодействате със социално значими организации, хора, които са стоящи далеч от вас и в един по-широк смисъл.

Любовта на този етап е на заден план или се реализира. Все пак някои от вас може да се отдадат на тайни желания и връзки.

На 10-ти февруари предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас през цялата година, пожелайте си нещо, направете стъпки в тази посока и току-виж то се сбъдне.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени