СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 09.01.2023 – 15.01.2023

x


През тази седмица вашата инициативност е висока и над средното ниво, собствената ви активна позиция, социална активност може да се превърне в повод вие да материализирате мечтите си, да осъществите вашите идеи на практика, защото подходът ви е креативен, може да включвате и вашата интуиция, натрупан опит и знания, а всичко това ще се превърне в повод да откриете духовни съмишленици, по-лесно да достигнете до отсрещната страна или да намирате начин затова, съответно да въздействате и получавате подкрепа и одобрение от страна на околните, от страна на личности, които могат да се превърнат в мост към собствените ви успехи.

Общуването е проводник на възможности, възползвайте се по оптимален начин… Може да разчитате на значими шансове и над средното ниво, но понеже Слънцето е във вашия зодиакален знак, то ще изисква от вас самите вие да сте по-дейни, така че крайният резултат ще зависи предимно от вас самите, добрата новина е, че звездите ще подкрепят значима част от вашите желания и ще ви дават „зелена светлина“ в поетата посока.

През първата част от седмицата може да спечелите нещо важно за вас, да подействате позитивно на доходите си или да направите пробив в професионалната си реализация.

През втората част от седмицата ескалират повишени разходи, те може да бъдат полезни инвестиции във вас самите, в любими хора, във ваш бизнес, ако имате такъв. Ако всичко е добре премислено, значи е наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ