СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.01.2023 – 15.01.2023

x


През настоящата седмица вие може да материализирате ваша мечта или ще получавате достатъчно подкрепа, която ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.  Някои от вас ще се радват на вид опека, други ще получат награда за полагани до този момент усилия, която ще повиши техните доходи, трети – ще се доберат до паралелни източници за печалба, особено, ако са търсили такива.

Добре взаимодействате със социално значими институции, ако това ви интересува.

Полезно е да преговаряте и с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, това пак така ще има позитивен ефект. Припомням, че Венера вече е във вашия зодиакален знак, чрез нея вие привличате много по-лесно онова, което най-силно желаете или обичате. Венера действа като магнит, насочете тази мощна енергия в оптимално позитивна и конструктивна посока, за да сбъдне ваше желание.

През първата част от периода вие ще получите сърдечна радост, която е продуцирана от любими хора, близки до сърцето ви личности и т.н. Можете да разчитате и на доза късмет.

През втората част от седмицата се чувствате по-неспокойни и сами може да предизвикате промени, които да се отразят на всички нива от вашия живот.

Ако сте обмислили добре тези трансформации, те ще снижат евентуално напрежение.

Но ако действате спонтанно или без оглед на мнение, което е различно от вашето собствено, тогава по-скоро ще настъпи вид отчуждение, разминаване с очакванията и т.н.

От известно време звездите от вас изискват обновяване на най-близката среда, в дома и семейството… Сега може да въздействате на тази сфера от вашия живот или това може да се налага, крайният резултат ще зависи от собствения ви подход, креативност, гъвкавост,  способност да допуснете нещо ново или различно, за да получите по-добър резултат от преди…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ