СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 09.11.2020 – 15.11.2020

x


Всички усилия, които сте полагали през изминалите месеци сега и по различни поводи ще доведат до вид удовлетворение или постигане на някаква значима цел.

Вие сте в прекрасен период да утвърдите позициите си в колектив, да наложите авторитета си пред другите, да указвате значимо влияние на околните и да получавате подкрепа, одобрение от тяхна страна.

Все ще се намират личности, които да ви подадат ръка, да подпомогнат собствената ви реализация и бъдещо развитие. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на естествен резултат, но други вие можете да отключите и със собствената си инициативност.

Вие сте в много важна, ключова или превратна година. Мнозина бяха изправени пред множество предизвикателства, които ги мобилизираха, но и направиха по-силни, също превърнаха се в повод за повече устойчивост и просперитет. И така, през тази и следващата седмица е препоръчително да се възползвате от аспекти, които ще имат широко отражение в живота ви, вероятно и години напред. Колкото са по-мащабни целите ви и действате в тази посока, толкова по-високи постижения можете да реализирате, материализирате и ако не веднага, то с продължение и през следващата година.

Друга водеща тема си остава домът, семейството, приоритети отнасящи се до недвижимо имущество или местоживеене. През тази седмица може да водите дебати и да вземете определящи решения.

Бурни емоции у дома могат да преобразят средата ви на съществуване, защото близките ви влияят на бъдещите ви планове, предприемате премествания, предстоят промени при членовете на семейството, които се отразяват и на вас самите. До края на периода е препоръчително да канализирате тази мощна енергия в посока, което ще повиши комфорта ви на съществуване. Мнозина ще имат избор…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ